Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی فرمانداری اشکذر، سید حسین سادات موسوی در نشست تعیین تکلیف نهایی با واحدهای آلاینده فولاد مستقر در این شهرستان افزود:دشت یزد ـ اردکان در شرایط مناسبی به لحاظ زیست‌محیطی به سر نمی‌برد .
وی ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر محیط‌زیست در چرخه فرآیند واحدهای تولیدی و صنعتی قرارگرفته است و انتظار می‌رود این مراکز با در نظر گرفتن شرایط موجود به‌ویژه در مصرف آب و خروجی ذرات آلاینده دقت و توجه بیشتری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ضمن تقدیر از واحدهایی که تاکنون نسبت به کاهش آلایندگی خود اقدام کرده اند، فرصت در نظر گرفته‌شده برای واحدهای آلاینده را حداکثر یک‌ماهه عنوان کرد و افزود: طی این زمان بازرسی‌ها تشدید و واحدهایی که همکاری لازم را نداشته باشند به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.
فرماندار اشکذر هم در این نشست اظهار داشت: از انجا که مباحث زیست‌محیطی واحدهای صنعتی اکنون به مطالبه عمومی تبدیل‌شده ، انتظار می‌رود واحدهای فولادی مستقر در این شهرستان اولویت نخست خود را رفع مشکلات آلایندگی قرار دهند.
محمدعلی شاه‌حسینی با قدردانی از واحدهای فولادی که به احترام افکار عمومی فعالیت خود را تا رفع مشکل آلایندگی و نصب پالایه متوقف افزود: انتظار می‌رود واحدهای دیگر نیز رفع مشکل آلایندگی خود را در اولویت قرار دهند در غیر این صورت به دستگاه قضا معرفی خواهند شد.
وی همچنین بر ضرورت همکاری و همراهی این واحدها در بخش‌های مختلف اجتماعی تأکید کرد و از آمادگی مجموعه فرمانداری برای رفع مشکلات تولید و اشتغال خبر داد.
بیش از 600 واحد صنعتی کوچک و بزرگ در اشکذر مستقر است .
مرکز شهرستان اشکذر در 20 کیلومتری استان یزد قرار دارد.
******
ضرورت ایجاد ایستگاه خودکار هواشناسی در اشکذر
جمعی از گلخانه داران شهرستان اشکذر با حضور در نشست آشنایی با سامانه تهک از مدیریت جهادکشاورزی درخواست رسیدگی برای ایجاد ایستگاه خودکار هواشناسی از سوی سازمان هواشناسی در این شهرستان شدند.
به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان اشکذر، نشست آشنایی با سامانه تهک با حضور جمعی از کارشناسان سازمان هواشناسی یزد و نیز جمعی از گلخانه داران، در این مدیریت برگزار شد.
در ابتدای این نشست حمید زارع، کارشناس سازمان هواشناسی یزد برای آشنایی گلخانه داران با سامانه تهک مطالبی را ارائه کرد.
همچنین در این نشست گلخانه داران برخی از مشکلات خود، اعم از آلودگی شدید این منطقه و افزایش دمای شهرستان به علت وجود کارخانه ها و از همه مهمتر نبود ایستگاه خودکار هواشناسی در شهرستان ( به دلیل اختلاف 5 ای 6 درجه ای هوای اشکذر با یزد ) که منجر به پرداخت نشدن خسارت وارده به کشاورزان، توسط بیمه شده است، بیان کردند.
از آنجا که مبنای پرداخت خسارت محصولات گلخانه ای ، گزارش سازمان هواشناسی است و برخی از گزارش های هواشناسی آمار دقیقی از میزان خسارتهای بخش کشاورزی از جمله سرمازدگی گرمازدگی را در مورد شهرستان اشکذر اعلام نمی کند، این امر منجر به پرداخت نشدن خسارت از سوی بیمه به کشاورزان خسارت دیده می شود.
7546/ 5054 دریافت کننده : سعیده السادات خاتمی ** انتشار : بهنام احمدی *
irnayazdd@

منبع: هدانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hodana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «هدانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۹۹۹۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد

به گزارش خبرنگار مهر، عباس خسروانی ظهر چهارشنبه در نشست با اصحاب رسانه از ایجاد و فعالیت مثلث حسابرسی در شهرداری به منظور جلوگیری از تخلفات داخلی خبر داد و گفت: در این راستا حسابرسی مستقیم و اصلاح حساب‌های ۱۰ ساله انجام می‌شود همچنین ۳۸۰۰ ملک شهرداری در اراک شناسایی شده در حالی که پیش از فعالیت شورای ششم، ۶۰۰ ملک شناسایی شده بود.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر اراک، اضافه کرد: در سال ۱۴۰۱ به میزان ۲۹۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان و سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان ماشین آلات برای شهرداری خریداری شده در حالی که پیش از این ماشین آلات فرسوده بودند همچنین امسال ۱۲۲ میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز ناوگان شهرداری اختصاص یافته است.

خسروانی با اشاره به برخی اقدامات شاخص در حوزه شهری افزود: اجرای طرح استخرهای بهداشتی در مرکز شهر اراک، خرید بیش از ۱۸۰۰ سطل زباله مکانیزه در اراک، آغاز طرح هدایت آب‌های سطحی شهر اراک، اتمام طرح مطالعاتی طرح جامع مدیریت پسماند، لایروبی قنوات، تخصیص اعتبار ۴۸ میلیارد تومانی برای کشتارگاه اراک، اجرای دیوار ساحلی در رودخانه خشکه اراک از دیگر اقدامات این دوره شورا بوده است.

خسروانی تاکید کرد: در اراک تمام صنایع آلاینده شناسایی نشده همچنین عوارض آلاینده نیز پرداخت نکرده‌اند و باید اذعان کرد که میزان پرداختی عوارض آلایندگی در سال گذشته ۱۲۲ میلیارد و ۲۵۲ میلیون تومان بوده است و منصفانه نیست حق مردم شهر اراک از محل عوارض آلایندگی به طور کامل پرداخت نمی‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر اراک، هوشمندسازی سامانه حمل و نقل عمومی، اصلاح هندسی معابر اراک در ۳۵ نقطه با اعتبار ۳۵ میلیارد، نصب ۳ پل هوایی در سال گذشته، بازگشایی چند معبر ترافیکی و تجهیز شهر به دوربین‌های هوشمند؛ اجرای خط ویژه اتوبوسرانی و تفکیک زباله از مبدا را از اقدامات شاخص در حوزه ترافیک شهری عنوان کرد.

وی بیان کرد: پروژه بزرگ ممیزی املاک نیز راه اندازی شده که املاک شهرداری را شناسایی و در یک سامانه بارگذاری می‌کند.

کد خبر 6094361

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • صنایع عسلویه مشکلات شدید ترافیکی برای «شیرینو» به وجود آورده است
  • پیشرفت ۹۸ درصدی طرح‌های عمرانی با اعتبارات آلایندگی در بندرماهشهر
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • تجهیز ۱۰۰ درصدی چاه‌های کشاورزی به کنتور هوشمند
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوارها در سال ۱۴۰۲