Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل شبکه هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به افزایش دما در منطقه جنوب غرب به گلخانه‌داران توصیه می‌شود، مراقب شیوع بیماری‌های قارچی در واحد‌ها باشند.

مسعود حقیقت، مدیرکل شبکه هواشناسی کشاورزی در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از ورود سامانه بارشی جدید خبر داد و گفت: با توجه به ورود سامانه جدید بارشی در راستای زاگرس، البرز و استان‌های شمال غرب و غرب احتمال سیلاب در ۲ تا ۳ روز آینده وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با توجه به ورود سامانه جدید بارشی از اواخر وقت شنبه و احتمال سیلابی شدن رودخانه و آب گرفتگی معابر در مناطق زاگرس به کشاورزان توصیه می‌شود که نسبت به پاکسازی مزارع و باغات و بازبینی زهکش‌ها اقدام کنند تا در صورت گرفتگی خار و خاشاک و طغیان رودخانه‌ها آسیبی وارد نشود.

حقیقت با اشاره به اینکه پدیده خاصی در جنوب غرب نداریم، بیان کرد: با توجه به افزایش دما در روز‌های آتی و شیوع بیماری قارچی در فضای گلخانه به گلخانه داران جنوب غرب کشور توصیه می‌شود که گلخانه‌های خود را بازسازی کنند.

این مقام مسئول در توصیه‌ای به دامداران گفت: به عشایر راستای البرز توصیه می‌شود که طی چند روز آینده از کوچ و استقرار در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند و سعی کنند دام‌های خود را در نواحی مرتفع‌تر از رودخانه نگه داری کنند تا مشکلی برای دام‌هایشان ایجاد نشود.

مدیرکل شبکه هواشناسی کشاورزی در پیرامون اظهار نظر برخی کارشناسان مبنی بر گذر از مرحله خشکسالی گفت: اگرچه از دیدگاه هواشناسی بارش در سال زراعی جدید مطلوب بوده است، اما از لحاظ هیدرولوژیکی بعید است که خشکسالی به طور کامل رفع شده باشد، چرا که در برخی مناطق، منابع آب‌های زیرزمینی کاهش یافته است.

حقیقت ادامه داد: با وجود بارش‌های مناسب از ابتدای سال جدید تنها بخشی از کمبود منابع آب در سال‌های اخیر جبران خواهد شد و به سبب خشکسالی‌های پی در پی اخیر نمی‌توان انتظار داشت که به طور صد در صد از خشکسالی هیدرولوژیکی عبور کنیم.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با توجه به خشکسالی ۱۱ سال اخیر، بارش‌های مناسب در یک سال زراعی و استمرار بارش‌های نرمال پیش رو نمی‌تواند به طور کامل خشکسالی‌های اخیر را رفع کند و تنها در صورت ۱۱ سال پیاپی بارش‌های مناسب و مدیریت سیلاب به اعماق زمین می‌توان به برون رفت از خشکسالی امیدوار بود.


انتهای پیام/

دامداران راستای البرز از استقرار در حاشیه رودخانه‌ها اجتناب کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی محصولات کشاورزی بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۲۵۰۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان

به گزارش خبرنگار مهر، در اطلاعیه اداره کل مدیریت بحران استان کرمان آمده است: از بعد از ظهر روز چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با ورود سامانه بارشی شاهد ناپایداری های جوی به صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعد و برق، وزش تند بادهای لحظه ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد استان کرمان خواهیم بود.

در این اطلاعیه با اشاره به اینکه بیشینه بارش ها روز پنجشنبه و در نیمه غربی ارتفاعات جنوبی و برخی از مناطق شمالی استان خواهد بود آمده است: با توجه به نوع بارش های این فصل، آبگرفتگی معابر عمومی، طغیان رودخانه های فصلی، جاری شدن روان آب و سیلابی شدن مسیل ها در برخی از مناطق محتمل می باشد؛ همچنین طی این مدت بر سرعت وزش باد در شمال غرب و شرق افزوده خواهد شد، لذا خیزش گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا به ویژه در جنوب شرق استان دور از انتظار نیست.

براساس این اطلاعیه این سامانه بارشی تا روزجمعه ۱۴۰۳/۰۲/۱۴ فعال می باشد و همه مناطق استان به ویژه نیمه غربی، شمال و ارتفاعات جنوب استان شامل شهرستان های کرمان، ارزوئیه، انار، بافت، بردسیر، بم، جیرفت، رابر، راور، راین، رفسنجان، رودبارجنوب، زرند، سیرجان، شهداد، شهربابک، فاریاب، قلعه گنج، کهنوج، کوهبنان، گلباف، لاله زار، ماهان و منوجان را در بر می گیرد.

اداره کل مدیریت بحران استان کرمان همچنین نسبت به بارش رگباری باران، احتمال آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان آب، سیلابی شدن مسیل ها و طغیان رودخانه های فصلی در برخی مناطق استان، اصابت صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید و احتمال کاهش کیفیت هوا درمناطق مستعد خیزش گرد و خاک هشدارداد و از ساکنین این مناطق خواست از فعالیت های کوهنوردی، چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه ها و نواحی مرتفع و لایروبی کانال ها و آب روها خودداری کنند.

کد خبر 6092820

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • ‌آغاز فعالیت سامانه بارشی از امشب در فارس‌/ مراقب آبگرفتگی معابر باشید
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در چهار منطقه ایران
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور
  • طوفان و بارش سنگین در راه ۱۴ استان ؛ از طغیان رودخانه‌ها و تگرگ تا صاعقه و رعد و برق
  • مسافران تعطیلات آخر هفته مراقب باشند/ بارندگی در این مناطق شدید خواهد بود
  • وقوع ناپایداری های جوی در نقاط مختلف استان کرمان
  • احتمال وقوع سیل و طغیان رودخانه‌ها در کرمان