Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود حقیقت مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر خبر داد و گفت: امروز با شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر، بارش در استان‌های دریای خزر شدیدتر می‌شود.

او افزود: طی روزهای پنج شنبه و جمعه برای استان‌های شمال غرب و استان‌های واقع در سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شمال شرق کشور بارش پراکنده همراه با رگبار و رعد و برق در این مناطق پیش بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حقیقت ادامه داد: امروز در استان‌های سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی بارش تشدید می‌شود.

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی از کاهش محسوس دما تا پایان هفته در برخی مناطق خبر داد و گفت: از امروز تا پایان هفته دما در شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور به طور محسوسی کاهش می‌یابد، همچنین در مناطق شرقی کشور با وزش باد شدید و گرد و خاک همراه است.

او در توصیه‌ای به کشاورزان بیان کرد: با توجه به گرمای هوا در مناطق مرکزی و جنوبی کشور به گلخانه داران توصیه می‌شود که از شیب و سایه بان بر روی پوشش گلخانه ناشی از تابش زیاد نور خورشید استفاده کنند.

حقیقت ادامه داد: پرورش دهندگان میگو در مناطق جنوبی کشور سعی کنند در ساعات گرم روز از غذادهی به مزارع پرورش میگو اجتناب کنند.

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی با تاکید بر اجتناب از مصرف گوگرد در باغات بیان کرد: پسته کاران مناطق مرکزی و جنوبی کشور، این روزها از گوگرد استفاده نکنند و همواره برای مبارزه با پسیل پسته از صابون‌های کشاورزی و سولو پتاس استفاده کنند، همچنین از مالچ کاه و کلش در باغات به منظور کاهش گرما و تعادل گرما در کف باغ استفاده کنند.

او درباره آخرین وضعیت بارش بیان کرد: با توجه به بارش‌های موسمی مناطق جنوبی کشور، متوسط بارش تا چند روز گذشته ۱۳۸.۶ میلی متر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۱ درصد و نسبت به دوره بلندمدت ۳۹.۱ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

خشکسالی در تمامی استان‌ها مشهود است

حقیقت با اشاره به اینکه خشکسالی در تمامی استان‌های کشور مشهود است، افزود: با توجه به شرایط بارش انواع و اقسام خشکسالی از ضعیف، متوسط تا بسیار شدید در مناطق مختلف کشور داریم.

به گفته او، با توجه به شرایط بارش در اکثر مناطق کشور شاهد خشکسالی شدید تا ضعیف هستیم که تاخیر در بارش‌های سال زراعی آینده می‌تواند اثرات منفی در کشت دیم بگذارد.

مدیر کل پایش هواشناسی کشاورزی در پایان تصریح کرد: با توجه به شرایط بارش و پیش بینی تاخیر در بارش‌های پاییزه، سال خشکی پیش روست و پیش بینی می‌شود که مشکل آب در بخش کشاورزی استمرار یابد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی کشاورزی بخش کشاورزی بارش باران جنوبی کشور دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۳۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش‌ در ۲۴ استان کشور/ از سفر به این مناطق خودداری کنید

به گزارش خبرگزاری مهر، کبری رفیعی، کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به وضعیت جوی و آب و هوای امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت و روزهای آتی را توضیح داد و گفت: امروز در مناطقی از استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان و همین‌طور جنوب آذربایجان‌های شرقی و غربی، زنجان، همدان، مرکزی، خوزستان، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، بوشهر، فارس، اصفهان، کرمان و یزد بارندگی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: برای فردا نیز علاوه بر این مناطق در خراسان‌های رضوی و جنوبی و سیستان و بلوچستان نیز بارش‌ها ادامه خواهد داشت. همچنین بارش‌ها عمدتاً به شکل رگبار و رعدوبرق، همراه با وزش باد شدید موقتی خواهد بود و همچنین برخی نقاط نیز با پدیده گردوخاک مواجه خواهند بود.

کارشناس سازمان هواشناسی توضیح داد: هشدار نارنجی در خصوص شدت بارش‌ها صادر شده که امروز تا جمعه مناطقی از کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، غرب استان همدان، جنوب استان مرکزی، چهارمحال‌وبختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب غرب اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر شامل این هشدار نارنجی خواهند بود.

رفیعی ادامه داد: ازاین‌رو باتوجه‌به اینکه در روزهای پایانی هفته و احتمال مسافرت‌های جاده‌ای قرار داریم، مسافران باید دقت لازم را داشته باشند؛ چرا که در پی این شرایط جوی امکان سیلابی شدن مسیرها، طغیان رودخانه‌های فصلی، برخورد صاعقه، آب‌گرفتگی معابر، لغزندگی جاده‌ها و احتمال سقوط سنگ در مناطق کوهستانی وجود خواهد داشت. علاوه بر این احتمال ایجاد خسارت برای محصولات باغی نیز وجود دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: در دو روز آینده در جزایر خلیج‌فارس و تنگه هرمز نیز بارندگی‌ها رخ خواهد داد و دریا هم در این مناطق مواج خواهد بود.

این کارشناس هواشناسی در خصوص وضعیت جوی تهران نیز گفت: تهران امروز وزش باد و در برخی ساعات باد شدید را خواهد داشت و آسمان نیز تا قسمتی ابری خواهد بود. علاوه بر این بیشینه دمای تهران نیز امروز به ۲۸ و کمینه دما به ۱۹ درجه سانتیگراد بالای صفر می‌رسد.

کد خبر 6093736 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه
  • تداوم بارندگی‌ها درکشور
  • پیش بینی هواشناسی کشور 13 و 14 اردیبهشت 1403 / بارش باران در این استان ها
  • باران میهمان بهاری در مناطق گرمسیری کهگیلویه و بویراحمد
  • تداوم بارش‌ در ۲۴ استان کشور/
  • تداوم بارش‌ در ۲۴ استان کشور/ از سفر به این مناطق خودداری کنید
  • آغاز بارش‌های پراکنده در زنجان از فردا
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در این استان ها
  • آغاز بارش رحمت الهی در خوزستان
  • احتمال طغیان رودخانه‌ها در غرب، جنوب‌غرب، فلات مرکزی و شرق کشور